בתיאבון

מדיניות מזון עירונית

טיפים להכנת ארוחת עשר מזינה וטעימה | מתכונים של נשות ואנשי קולינריה מובילים | סדנות לארגון קופסת האוכל לארוחת עשר

כל שנת לימודים אנחנו "שוברים את הראש" מה לתת לילדים לאכול במסגרות החינוכיות כך שיהיה להם גם טעים אבל גם בריא ומזין.

כדי להתמודד עם האתגר, תכנית "בתיאבון" של הרשות לאיכות סביבה וקיימות בעיריית תל אביב-יפו גייסה נבחרת נשות ואנשי קולינריה מובילים מהעיר לתכנון והרכבה של עשרות מתכונים ורעיונות לארגון של קופסת אוכל מאוזנת ובריאה.

המתכונים אינם דורשים ידע מוקדם בבישול, מתאימים לכל כיס ומבוססים על המלצות התזונה הים תיכונית וקשת המזון החדשה של משרד הבריאות.


עקבו אחרינו באינסטגרם לעדכונים